Freelance Junior Dog Walker

Ben jij de hondenliefhebber met kennis van zaken die we zoeken? Op zoek naar een leuke avontuurlijke bijverdienste? Lees dan verder!

Wat doen we precies?

Wij gaan op stap met groepen honden, aan de leiband maar ook los waar het mogelijk is. Wetenschappelijke bevindingen tonen immers aan dat honden voldoende activiteit en contact moeten hebben met prikkels uit de omgeving. Hierbij moeten ze dus contact hebben met zowel andere honden als de natuur en mensen. Dit is wat wij deze dieren dan ook aanbieden!

We rijden naar onze klanten met een aangepaste wagen, waar meerdere honden in kunnen vervoerd worden. We pikken de honden op in de voormiddag en gaan hierna dus op stap met sociale honden. We zorgen hierbij voor verschillende activiteiten, de dieren spelen met elkaar, maar jij neemt de leiding en zorgt dus ook voor andere activiteiten en voor de veiligheid uiteraard. Als de honden moe en voldaan zijn, brengen we ze in de namiddag terug naar de eigenaars.

Profiel

 • Een dierenliefhebber met respect voor de natuur. Je gaat regelmatig met klanten in contact komen en je vertegenwoordigt One Happy Hound, dus goede mondelingen en schriftelijke vaardigheden zijn vereist.
 • Ervaring met honden is een plus kennis van hondengedrag, kennis met het omgaan van meerdere honden tegelijkertijd is een meerwaarde ook. Je bent een sportief en een alert iemand. Je zal met de honden niet alleen gaan wandelen, maar soms ook andere activiteiten doen zoals lopen, allerlei balspellen, skateboarden, rollerbladen, fietsen, baseball…enz. Jij mag hier het lijstje aanvullen.
 • Je bent betrouwbaar, stipt en punctueel.
 • Je bent stressbestendig, jij neemt de leiding, dus je zal altijd de groep onder controle moeten houden. Indien je niet met een groep op stap wil, kan je ook met een kleiner aantal op stap, jij bepaalt dit verloop.
 • Je bent een ondernemend iemand die meewerkt aan de uitbreiding in je regio en dus nieuwe klanten en gebieden op de kaart zet. Je denkt ook na over nieuwe activiteiten met de groep.
 • Je bent vaardig in het verkeer en kan werken onder tijdsdruk.
 • Je bent in het bezit van een wagen, bestelbus, lichte vracht, die geschikt is om meerdere honden te vervoeren. Een normale wagen om een paar honden te vervoeren kan dus ook. Je hoeft zeker niet met een grote groep honden op stap te gaan.
 • Je bent altijd bereikbaar.
 • Je hebt er geen probleem mee om buiten te werken en eventueel vuil te worden. Je werkt tenslotte met dieren.
 • Je werkt overdag en kan je minstens 1 tot 2 dagen per week vrijmaken.
 • Deze functie is dus bedoeld voor een zelfstandige (Freelancer)- je werkt zelfstandig (na inwerking), je kan dus zelf je schema bepalen in samenspraak met de klant.
 • Je kan je engageren voor een langere periode, je moet een band opbouwen met de honden en de klanten.
 • Je kan een blanco strafregister voorleggen​

OneHappyHound aanbod

Zin in avontuur? Stap dan mee in deze nieuwe "Honderneming"!

Je gaat een opleiding krijgen waarbij je gaat leren hoe je dit beroep het beste aanpakt. Hierbij krijg je al de tips en tricks over hoe je moet omgaan met honden. Indien je dit wenst, ook hoe je moet omgaan met groepen honden.

Als toekomstige professionele dogwalker kan je mee profiteren van eerdere inspanningen, ervaringen en connecties. Reclame, administratie, een website, een overkoepelende verzekering,.. al deze dingen zijn voor onze rekening, zodat jij je volledig kan focussen op de klanten en de honden.

Wil je een leuke, afwisselende, degelijke bijverdienste, waarbij je contact hebt met honden en ook mensen? We kijken je cv en motivatiebrief tegemoet!