Heather A.

Bedankt Steven, Bochy had weer een geweldige tijd dit weekend! Het strand was een perfecte plek om hem mee te nemen, hij houdt van het water en het graven van bodemloze putten. 😁 Het was geweldig om te zien hoe enthousiast Bochy was om je weer te zien. Hij ging helemaal uit zijn dak zodra we jouw straat opdraaide Hij wist precies waar we waren, hoewel hij slechts een paar keer daar is geweest! Hij was zo opgewonden! We zullen je snel weer zien!

Enosj Z.

Zowel baasje als hond zijn super tevreden over Steven. Onze 10-jarige cocker had zich duidelijk kostelijk vermaakt tijdens zijn dagje uit. Steven is een heel zorgzame oppasser met kennis van zaken. We kunnen hem warm aanbevelen!

Tonya S.

We lieten onze scheidingsangstige spaniel, TRUFFY, bij Steven voor een week. Wow! Toen we terugkwamen was TRUFFY getransformeerd -zelfverzekerd, rustig, en gelukkig. Vrij verbazingwekkend, omdat de paar keer dat we hem bij andere mensen lieten vonden we hem terug als een nerveus wrak. Op één of andere manier zag hij er ook fitter uit. Magisch! Ik kreeg ook lange afstand therapie van Steven voor Truffy - toen we hem belde tijdens de week en ik ongerust was, kalmeerde hij me.

Inge T.

Sinds Ferre mee gaat met One Happy Hound is hij een nóg gelukkigere hond geworden. Hij kan zijn jonge honden energie goed kwijt en heeft lekker contact met veel honden. Hij is bovendien dol op Steven en de andere honden zijn allemaal geweldige sociale honden van alle formaten en rassen. Op Instagram volgen we gedurende de dag hoe Ferre geniet. Het is heerlijk om dat te zien en hem moe maar voldaan thuis te krijgen aan het einde van de dag. Met Steven trainden we ook privé, hij hielp ons om blaffen van Ferre te stoppen. Top om van hem te leren, een aanrader!

Sue M.

Steven is uitzonderlijk geweest, met onze 55 kg pitbull, Rigel. Steven heeft de angst voor voertuigen voor hem gecorrigeerd, vooral wanneer we hem in de wagen moesten nemen. Hij heeft de 'kom wanneer ik je roep'-commando versterkt, zodoende dat Rigel nu gewoon los kan lopen en kan ravotten zonder leiband. Heel belangrijk voor ons is dat Steven, Rigel geleerd heeft om op een gecontroleerde manier naast mij te lopen aan de leiband, en dit voelt fantastisch! Steven is geweldig, en Rigel die vindt Steven helemaal te gek!

Anne-Claire G.

Onehappyhound, is niet zo maar een uitlaatservice. Steven zorgt voor persoonlijke aanpak voor elke hond. Door zijn ongelooflijke kennis van honden en zijn inzet en enthousiasme weet ik dat Saya een top dag beleeft met Steven en de roedel. Ik heb dan ook het volste vertrouwen in hem en vertrouw hem mijn lieve schat toe 🥰! Hartelijk dank Steven !

James D.

Steven heeft onze hond Djiego meegenomen voor een dag op wandeling met een groep honden erbij. Hij ging heel goed en professioneel om met onze hond - het is duidelijk te zien dat hij het gewoon heel leuk vindt om met honden te werken en dat gaf mij een goed gevoel. Djiego kwam terug helemaal happy en moe! En dat was heel mooi om te zien. Verder reageert Steven snel op berichten en we gaan hem zeker in de toekomst nog gebruiken.

Dries V.

We zijn enorm tevreden over de werking van OneHappyHound! Ideaal voor onze viervoeter en zijn dagelijkse portie energie. Steven & OneHappyHound, we raden het aan iedereen aan! Topservice!

An D.

Steven is onze Cane corso Fiston al 2 keer komen halen. Communicatie met Steven verloopt steeds zeer vlot en hij komt alle afspraken na. Fiston werd met heel veel liefde opgevangen en kwam zalig moe terug thuis. Doorheen de dag werden we op de hoogte gehouden met leuke foto's en video's. Steven is een zeer bekwaam persoon met een hart voor dieren!

Maiteh M.

Crossing other dogs on public paths used to be a huge problem for Caya. She walks of leash a lot, but when there is another dog on the leash, we also leach Caya. She's very insecure and she wants to chase and bark other dogs away when they are too close and she's leashed. Thanks for the help and hard work, @1HappyHound.
We can now cross dogs leashed, without her barking or being stressed out by other dogs. Thanks Steven.